Centrum voor Rugzorg

en

Scoliose-training

 

 

Marjan de Kort - Houten
Via mondreclame ben ik binnen gekomen en heus: hoort, zegt het voort: Zorgvuldig wordt gekeken en geluisterd, waardoor individueel toegeruste diagnostiek en behandeling. De bejegenng is voor mij belangrijk en die is zeer respectvol. Last but not least: Een positief behandelresultaat. Alle lof. Ook mijn buurvrouw is in twee weken van haar klachten af waar ze een jaar mee getobt heeft.

Els Zeilemaker - Nieuwegein
Graag wil ik met u delen dat ik al ruim 2 jaar erg tevreden ben over de behandelingen. Sinds ik van deze therapie gebruik maak, ben ik weer mobieler en is de pijn die o.a veroorzaakt wordt door scheef staande wervels, tot een acceptabel niveau teruggebracht. Zonder deze therapie zou mijn leven er absoluut anders uitzien! Ook niet onbelangrijk is te vermelden dat Dhr. Lindroos een prettig en kundig persoon is! Ik wens u dezelfde positieve ervaringen toe!!

Marloes Holtkamp - Houten
Klachten zijn opvallend snel weg of beduidend minder. Ik wil niet weten hóe het werkt, ik ben zo blij dát het werkt. Had o.m. last van tintelingen en die zijn vrijwel geheel verdwenen na 4 behandelingen(al jaren mee getobt!) en ook migraine is beduidend minder. Verder is Seppo een buitengewoon aardige man met humor èn hij legt uit wat hij doet. Aanrader dus!

Viola Hazelaar - Utrecht
Pijnloos genezen! Na langdurig met rugklachten bij de chiropractor gelopen te hebben, op aanraden van mijn vriendin een keer meegegaan naar de heer Lindroos. Vol scepsis, voor en tijdens de behandeling. Als het rechten van de rug geen pijn doet, kan het nooit een goede behandeling zijn. Hoe hij het doet, weet ik niet, maar ik ben al jaren pijnvrij.

Dennis Heesink - Utrecht
Mijn veters kan ik nu pijnloos strikken! Dr Lindroos maakt ook altijd voldoende tijd vrij om echt te luisteren naar de klachten en daarbij deze te verhelpen.

Jannie Westerman - Alphen a/d Rijn
Ik kom al jaren als patiënt bij Seppo Lindroos. Als gevolg van een auto-ongeluk heb ik een whiplash. In tegenstelling tot het reguliere circuit, waar ik was uitbehandeld bieden de behandelingen van dokter Lindroos enorme verlichting. Door deze behandelingen kan ik weer functioneren in de maatschappij. Dokter Lindroos voert zijn behandelingen prettig en professioneel uit. Daarnaast voelt het voor mij heel vertrouwd in de praktijk, er wordt naar je geluisterd, er is wederzijds respect, met humor op zijn tijd! Hier ben je geen nummer, maar een mens.

Gaby Kastelijn - Utrecht
Al een paar jaar maak ik als chronisch rugpatiënt gebruik van de behandeling binnen de praktijk Rugbalans/Rugzorg. Naast een prettige en persoonlijke aanpak is de kwaliteit van de behandelingen ook prima. Je wordt altijd serieus genomen met je klachten en er worden geen valse verwachtingen gewekt. Na een behandeling kun je weer even vooruit, wat enorm bijdraagt aan de kwaliteit van leven met een dergelijke rug. Na jarenlange therapieën is dit een hele verademing.

Peter Massink - Utrecht
Mijn klachten worden serieus en diep aangepakt door Jay maar tegelijk kan ik ook de rust en de warmte waarderen van de therapie. Ik beleef de nazorg als zeer doeltreffend en meelevend.

logo-rugbalans

Wetenswaardigheden

Ons adres is Standerdmolen 10 - C

groene-lijn

Open voor spreekuur maandag  t/m vrijdag 8.30 - 17.00

Avondspreekuur elke dinsdag van 18.00 - 21.00

groene-lijn

Yoga voor iedereen vijf keer per week. Zie hiervoor het lesrooster op de pagina "Rug Yoga".
Voor aanmelding of vragen over yoga op dinsdagavond: bel de yogadocente Marian Salari 06-10937988

groene-lijn

Graag info of aanmeldingen via het contactformulier

groene-lijn

Instappen in de yoga lessen is op elk willekeurig moment mogelijk. De dinsdagavondgroep is momenteel vol.

groene-lijn

Reistijd naar de praktijk in Houten vanaf Utrecht Centraal is 15 minuten.

groene-lijn

Contact

Rugbalans Rugzorg
Standerdmolen 10 – C
3995 AA Houten
030-6343111

Vraag stellen?
Vul hier ons formulier in.

Routebeschrijving

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie